Van Geffen Installatietechniek

Voor ieder huishouden gepersonaliseerde installatiewerkzaamheden in Utrecht en omgeving.

CV-installaties

Het is belangrijk om met regelmaat uw CV- of combiketel van onderhoud te voorzien. Het zorg voor een veilige, goede en energiezuinige werking. De ketel blijft op deze manier in goede staat wat ervoor zorgt dat u minder last heeft van storingen. Tevens zal het gasverbruik lager uitvallen waarmee veel kosten bespaard worden.

Van Geffen Installatietechniek adviseert u bij het maken van de juiste keuze voor het type ketel en warmwatervoorziening. Wij leveren en plaatsen standaard- tot mooie designradiatoren van A-merken.

Onze CV-werkzaamheden bestaan uit:

  • Het leveren en plaatsen van complete CV-installaties;
  • Het leveren en plaatsen van A-merk radiatoren;
  • Onderhoud aan diverse CV- of combiketels;
  • Bijvullen en schoonmaken van CV- of combiketels;
  • Advies uitbrengen van de juiste type CV- of combiketel en warmwatervoorziening.

Waarom wij?

Van Geffen Installatietechniek denkt mee met de opdrachtgever. Omdat wij voornamelijk renovatiewerk verrichten, beschikken wij over een creatief oplossend vermogen. Dit zorgt voor een mooi eindresultaat. Daarbij geven wij altijd een passend advies op maat door gebruik van A-merk materialen te adviseren.

Gasinstallaties
Gasinstallaties

Is uw ketel toe aan een onderhoudsbeurt of wilt u een volledig nieuwe gasinstallatie? Lees meer wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van gasinstallaties.

Lees meer →

Waterinstallaties
Waterinstallaties

Heeft u last van lekkage, is uw boiler aan vervanging toe of wilt u waterleidingen laten omleggen? Wij helpen u graag met uw waterinstallaties.

Lees meer →

CV-installaties
CV-installaties

Heeft u altijd al een moderne radiator willen hebben? Of is uw CV-/combiketel toe aan een onderhoudsbeurt? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Lees meer →

Badkamerrenovaties
Badkamerrenovaties

Bent op zoek naar een expert in badkamerrenovaties? Wij helpen u van A tot Z. Lees meer over onze werkzaamheden rondom badkamerrenovaties.

Lees meer →

Contact

  • Rijnlaan 207, 3522 BL UTRECHT
  • +31 (0)6 53 13 79 79
  • info@vangeffeninstallatietechniek.nl
  • KVK 30125672

Raymond van Geffen

Voor al uw vragen