Van Geffen Installatietechniek

Voor ieder huishouden gepersonaliseerde installatiewerkzaamheden in Utrecht en omgeving.

Gasinstallaties

Bijna ieder huishouden heeft een gasinstallatie waarop meerdere gastoestellen zijn aangesloten. Hierbij kan gedacht worden aan gasfornuizen, gas open haarden, gaskachels en HR-ketels. De gasleidingen die hierop aangesloten zijn, moeten een gasdicht circuit vormen om brand, koolmonoxidevergiftiging en explosies te voorkomen.

Regelmatig onderhoud aan deze leidingen zijn daarom een vereiste om uw veiligheid te waarborgen. Van Geffen Installatietechniek helpt u hier graag bij. Wij leggen complete gascircuits aan vanaf de gasmeter tot aan de gastoestellen conform de huidige gasvoorschriften.

Onze gaswerkzaamheden bestaan uit:

  • Het plaatsen van diverse CV- en combiketels;
  • Het leveren en plaatsen van complete gasleidingcircuits;
  • Onderhoud aan de gasinstallaties.

Waarom wij?

Van Geffen Installatietechniek denkt mee met de opdrachtgever. Omdat wij voornamelijk renovatiewerk verrichten, beschikken wij over een creatief oplossend vermogen. Dit zorgt voor een mooi eindresultaat. Daarbij geven wij altijd een passend advies op maat door gebruik van A-merk materialen te adviseren.

Gasinstallaties
Gasinstallaties

Is uw ketel toe aan een onderhoudsbeurt of wilt u een volledig nieuwe gasinstallatie? Lees meer wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van gasinstallaties.

Lees meer →

Waterinstallaties
Waterinstallaties

Heeft u last van lekkage, is uw boiler aan vervanging toe of wilt u waterleidingen laten omleggen? Wij helpen u graag met uw waterinstallaties.

Lees meer →

CV-installaties
CV-installaties

Heeft u altijd al een moderne radiator willen hebben? Of is uw CV-/combiketel toe aan een onderhoudsbeurt? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Lees meer →

Badkamerrenovaties
Badkamerrenovaties

Bent op zoek naar een expert in badkamerrenovaties? Wij helpen u van A tot Z. Lees meer over onze werkzaamheden rondom badkamerrenovaties.

Lees meer →

Contact

  • Rijnlaan 207, 3522 BL UTRECHT
  • +31 (0)6 53 13 79 79
  • info@vangeffeninstallatietechniek.nl
  • KVK 30125672

Raymond van Geffen

Voor al uw vragen