Van Geffen Installatietechniek

Voor ieder huishouden gepersonaliseerde installatiewerkzaamheden in Utrecht en omgeving.

Waterinstallaties

Dagelijks maakt ieder huishouden gebruik van water en dus van de waterinstallaties. Wassen, douchen, koken, etc. Het zijn belangrijke elementen voor het wooncomfort.

Van Geffen Installatietechniek legt complete waterleidingen aan volgens de huidige watervoorschriften. Van complete vernieuwingen van waterleidingen tot grote herstelwerkzaamheden, wij helpen u graag.

Onze waterwerkzaamheden bestaan uit:

  • Het leveren en plaatsen van complete waterleidingcircuits;
  • Onderhoud aan de waterinstallaties;
  • Het leveren en/of vervangen van A-merk kranen, boilers, quookers, etc.

Waarom wij?

Van Geffen Installatietechniek denkt mee met de opdrachtgever. Omdat wij voornamelijk renovatiewerk verrichten, beschikken wij over een creatief oplossend vermogen. Dit zorgt voor een mooi eindresultaat. Daarbij geven wij altijd een passend advies op maat door gebruik van A-merk materialen te adviseren.

Gasinstallaties
Gasinstallaties

Is uw ketel toe aan een onderhoudsbeurt of wilt u een volledig nieuwe gasinstallatie? Lees meer wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van gasinstallaties.

Lees meer →

Waterinstallaties
Waterinstallaties

Heeft u last van lekkage, is uw boiler aan vervanging toe of wilt u waterleidingen laten omleggen? Wij helpen u graag met uw waterinstallaties.

Lees meer →

CV-installaties
CV-installaties

Heeft u altijd al een moderne radiator willen hebben? Of is uw CV-/combiketel toe aan een onderhoudsbeurt? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Lees meer →

Badkamerrenovaties
Badkamerrenovaties

Bent op zoek naar een expert in badkamerrenovaties? Wij helpen u van A tot Z. Lees meer over onze werkzaamheden rondom badkamerrenovaties.

Lees meer →

Contact

  • Rijnlaan 207, 3522 BL UTRECHT
  • +31 (0)6 53 13 79 79
  • info@vangeffeninstallatietechniek.nl
  • KVK 30125672

Raymond van Geffen

Voor al uw vragen